Prikbord Dagje weg 2017 / 2018
Beurs prikbord    Festival prikbord    Concert prikbord    Klik hier om iets op het prikbord te plaatsen    Meer prikborden

Nederlands ijsbeelden festival 10-12-2016

dagje-weg Ijsbeeldenfestival 2017

Ijsbeeldenfestival van 10:00 tot 19:00 uur.

Ijsbeeldenfestival Amsterdam 2016

ArenaPark Amsterdam

Ijsbeeldenfestival Noord-Holland

ArenaPark aan de Arena Boulevard

Het Nederlands IJsbeelden Festival

Het grootste winterevenement van Nederland staat dit jaar in Amsterdam!

Het Nederlands IJsbeelden Festival is met meer dan 150.000 bezoekers uitgegroeid tot het grootste winterevenement van Nederland. Van zaterdag 10 december 2016 tot en met zondag 5 februari 2017 vindt dit internationale ijssculpturen evenement plaats op de Arena Boulevard in Amsterdam. Een uniek evenement voor jong en oud en een hoog gewaardeerd dagje uit in de Kerstvakantie.

’s Werelds beste ijskunstenaars komen naar Nederland
Meer dan 40 van de beste ijscarvers ter wereld komen in november naar Nederland om hun kunsten te tonen. De uit 16 verschillende landen afkomstige kunstenaars creëren in enkele weken tijd adembenemende sneeuw- en ijssculpturen en imposante themawerelden.

“Music Inspires”
Het thema voor het Nederlands IJsbeelden Festival 2016-2017 is: ‘Music Inspires’. Wereldberoemde artiesten, muziek stijlen, muziekinstrumenten, componisten en muzikanten worden in glinsterend sneeuw en kraakhelder ijs uitgebeeld. In combinatie met ‘special effects’ worden ijsbeelden van wel 6 meter hoog, met meer dan 275.000 kilo ijs, 275.000 kilo sneeuw en een temperatuur van -10°C, tot leven gewekt.

www.ijsbeelden.nlBron: Evenementenvandaag.nl

Het nederlands ijsbeelden fest 10-12-2016

evenement Ijsbeelden 2017

Ijsbeelden van 10:00 tot 19:00 uur.

Ijsbeelden Amsterdam-zuidoost 2016

Arena Boulevard 1101DJ Amsterdam-zuidoost

Ijsbeelden Noord-Holland

Ijsbeelden kerst familie gezin

Het Nederlands IJsbeelden Festival
Het grootste winterevenement van Nederland staat dit jaar in Amsterdam!

Het Nederlands IJsbeelden Festival is met meer dan 150.000 bezoekers uitgegroeid tot het grootste winterevenement van Nederland. Van zaterdag 10 december 2016 tot en met zondag 5 februari 2017 vindt dit internationale ijssculpturen evenement plaats op de Arena Boulevard in Amsterdam. Een uniek evenement voor jong en oud en een hoog gewaardeerd dagje uit in de Kerstvakantie.

’s Werelds beste ijskunstenaars komen naar Nederland
Meer dan 40 van de beste ijscarvers ter wereld komen in november naar Nederland om hun kunsten te tonen. De uit 16 verschillende landen afkomstige kunstenaars creëren in enkele weken tijd adembenemende sneeuw- en ijssculpturen en imposante themawerelden.

“Music Inspires”
Het thema voor het Nederlands IJsbeelden Festival 2016-2017 is: ‘Music Inspires’. Wereldberoemde artiesten, muziek stijlen, muziekinstrumenten, componisten en muzikanten worden in glinsterend sneeuw en kraakhelder ijs uitgebeeld. In combinatie met ‘special effects’ worden ijsbeelden van wel 6 meter hoog, met meer dan 275.000 kilo ijs, 275.000 kilo sneeuw en een temperatuur van -10°C, tot leven gewekt.Bron: Evenementenvandaag.nl

Sieradenbeurs gorinchem 21-01-2017

beurs Sieradenbeurs 2017

Sieradenbeurs van 12:00 tot 17:30 uur.

Sieradenbeurs Gorinchem 2017

Evenementhal Franklinweg 2 4207HZ Gorinchem

Sieradenbeurs Zuid-Holland

Hobby sieraad kralen beurs siera

SIERADENBEURS IN EVENEMENTHAL.
Sieraden , Kralen , Workshops, Beursaabiedingen

Op zaterdag 21 en zondag 22 januari 2017 wordt voor de 6de keer de Sieradenbeurs georganiseerd in Evenementhal te Gorinchem. Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) de 6de Paraview Spirituele Paranormaalbeurs en de 2de Gogreenbeurs aanwezig. Op zondag zal de 6de Reptilicabeurs in een afgescheiden gedeelte aanwezig zijn.


Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden, kralen en materialen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen, sieraden uit andere culturen en een grote diversiteit aan kralen. Daarnaast heeft iedere deelnemer speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als iemand zelf een uniek sieraad wil maken, zit diegene op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden en zelfs kosteloos een workshop volgen (wel dienen materiaalkosten betaald te worden).

Deelnemers
In de sieradenbranche worden veel meer sieraden gemaakt dan in de winkels verkrijgbaar zijn. Veel mensen maken thuis namelijk de mooiste sieraden. Deze worden vaak wel per website te koop aangeboden, maar het grote publiek krijgt ze niet onder ogen. Daar komt bij dat tegenwoordig steeds meer mensen zelf sieraden maken. Deze hobby is momenteel ontzettend populair en wordt beoefend door jong en oud. Iedereen vindt het leuk om een mooie ketting of een opvallende armband bij haar (of zijn) outfit te dragen die uniek is. Genoeg redenen, vond de organisatie, om op één locatie meerdere aanbieders van sieraden en kralen te verenigen. Zo zullen er bedrijven zijn die kralen verkopen en standhouders die sieraden aanbieden van diverse materialen als glaskralen, zoetwaterparels, Italiaans glaswerk, edelstenen, hout, metaal en Swarovski kristal.

Bezoekers
Iedereen is welkom op de beurs. Een moeder die gezellig met haar dochter een dagje uit wil, iemand die op zoek is naar een mooi sieraad bij een feestoutfit of iemand die meer te weten wil komen over het maken van kettingen. De organisatie heeft namelijk getracht om een zo breed mogelijk aanbod neer te zetten zodat iedereen kan vinden waar die naar op zoek is

Paraview Paranormaal beurs
In dezelfde locatie vindt tegelijkertijd op beide dagen de Paraview Paranormaal beurs plaats (meer info: www.paraview.nl).

Gogreenbeurs
Op de GoGreenbeurs zijn standhouders die aandacht hebben voor natuurlijke, milieuvriendelijke en duurzame producten voor huis, tuin, vrije tijd, verzorging, voeding en gezondheidsproducten en nog veel meer aanwezig.

Reptilica
Op zondag wordt in dezelfde locatie de 4de Reptilica gehouden, de internationale reptielenbeurs met slangen, hagedissen, spinnen, insecten, amfibieën, schildpadden, kameleons, terraria, planten, voedseldieren, clubs en verenigingen. Voor meer informatie: www.reptilica.nl

Bureau View
Bureau View organiseert al meer dan 20 jaar meer dan 50 beurzen en evenementen per jaar. Op dit moment zijn dat de volgende beurzen: Reptilica (reptielenbeurs), Gogreenbeurs, Paraview (Paranormaal beurs) en de Sieradenbeurs.

Overige informatie
Evenement: 6de Sieradenbeurs
Datum: zaterdag 21 & zondag 22 januari 2017
Lokatie:Evenementhal Franklinweg 2, 4207 HZ
Parkeren: gratis op parkeerterrein
Openingstijden: zaterdag van 12.00 – 17.30 uur. En zondag van 11.00 – 17.30 uur.
Entreeprijs Sieradenbeurs: zie website voor actuele entreeprijzen.
Zie kortingsbon op www.sieradenbeurs.nl voor meer kortingen bij standhouders
Entreeprijs Combikaartje:(inclusief de Paranormaal- en Gogreenbeurs en alleen op zondag Reptilicabeurs) 6,50 euro met kortingsflyer 5,00 euro, kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.
Meer informatie verkrijgbaar bij Bureau View in Voorschoten. website: www.sieradenbeurs.nl of www.paraview.nl of www.reptilicabeurs.nl of www.gogreenbeurs.nlBron: Evenementenvandaag.nl

Gogreenbeurs gorinchem 21-01-2017

beurs Gogreenbeurs 2017

Gogreenbeurs van 12:00 tot 17:30 uur.

Gogreenbeurs Gorinchem 2017

Evenementenhal Franklinweg 2 4207HZ Gorinchem

Gogreenbeurs Zuid-Holland

Gogreenbeurs fairtrade biologisch

GOGREENBEURS IN EVENEMENTENHAL GORINCHEM


Op zaterdag 21 en zondag 22 januari 2017 zal er voor de tweede keer in de Evenementenhal de Gogreenbeurs van Bureau View georganiseerd worden.
Zin in een leuk dagje uit? Het is een beurs met respect voor milieu en mens op het gebeid van vrije tijd, wonen, voeding en vervoer.

Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) ook de Paraview Spirituele Paranormaalbeurs en de Sieradenbeurs aanwezig. Alleen op zondag zal ook de Reptilicabeurs aanwezig zijn. De Paranormaal- en Sieraden- en Reptilicabeurs mag gratis bezocht worden met een toegangskaartje voor de GoGreenbeurs.


Standhouders
Op de GoGreenbeurs zijn standhouders die aandacht hebben voor natuurlijke, milieuvriendelijke en duurzame producten voor huis, tuin, vrije tijd, verzorging, voeding en gezondheidsproducten aanwezig.

Bezoekers kunnen kennismaken met (h)eerlijke delicatessen, lekkere biologische producten, fairtrade producten, (zelfvoorzienend) tuinieren, groene kunst en mode, natuurlijke cosmetica, eerlijke en heerlijke voeding en producten, mode en accessoires en diverse gezondheidsproducten en nog veel meer.

Lezingen
Gedurende beide dagen worden er verschillende lezingen met zaaldemonstraties gegeven die gratis bezocht kunnen worden.

Paraview Spirituele Paranormaal beurs
Op beide dagen vindt ook de Paraview Paranormaal beurs plaats. Op de Paranormaal beurs kunnen bezoekers kennismaken met new age en diverse alternatieve geneeswijzen. Zo kunnen er onder andere (één of meer) paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en -tekenaars, auracamera´s, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars, masseurs aanwezig zijn. Bovendien is het mogelijk om new ageproducten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten als olien en voedingsproducten. (meer info: www.paraview.nl).

Sieradenbeurs
Tegelijkertijd wordt in dezelfde locatie op beide dagen de Sieradenbeurs gehouden. Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden en kralen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld designsieraden, kettingen uit andere culturen en handgemaakte armbanden. Iedere deelnemer heeft speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als iemand zelf een uniek sieraad wil maken, zit diegene op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden en zelfs kosteloos een workshop volgen (wel dienen materiaalkosten betaald te worden). Bezoekers van de Gogreenbeurs mogen deze beurs gratis bezoeken. Voor meer informatie: www.sieradenbeurs.nl

Reptilica
Tegelijkertijd wordt op zondag in dezelfde locatie de Reptilicabeurs gehouden, de internationale reptielenbeurs met slangen, hagedissen, spinnen, insecten, amfibieën, schildpadden, kameleons, terraria, planten, voedseldieren, clubs en verenigingen. Voor meer informatie: www.reptilica.nl


Overige informatie
Evenement: 2de GoGreenbeurs
Datum: zaterdag 21 & zondag 22 januari 2017
Lokatie: Evenementenhal, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem
Parkeren: Gratis op Parkeerterrein
Openingstijden: zaterdag van 12.00 – 17.30 uur. En Zondag van 11.00 – 17.30 uur.
Entreeprijs : 5,00 euro Kortingsbon/65+ 3,50 euro Kinderen t/m 11 jaar gratis.
Zie kortingsbon op www.gogreenbeurs.nl (inclusief gratis entree op de Sieradenbeurs en Reptilicabeurs (alleen op zondag aanwezig).
Entreeprijs Combikaartje:6,50 (inclusief entree Paranormaal- en Sieradenbeurs en Reptilicabeurs (alleen op zondag)

Voor meer informatie: Marjo Soels 071-5611934, beurzen @ gogreenbeurs.nl of www.gogreenbeurs.nl.
Bron: Evenementenvandaag.nl

Sieradenbeurs enschede 28-01-2017

beurs Sieradenbeurs 2017

Sieradenbeurs van 12:00 tot 17:30 uur.

Sieradenbeurs Enschede 2017

Twentehallen Reulver 120 7544RT Enschede

Sieradenbeurs Overijssel

Hobby sieraad kralen beurs siera

SIERADENBEURS IN TWENTEHALLEN.
Sieraden , Kralen , Workshops, Beursaabiedingen
Op zaterdag 28 en zondag 29 januari 2017 wordt voor de 16de keer de Sieradenbeurs georganiseerd in Twentehallen te Enschede.
Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden, kralen en materialen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen, sieraden uit andere culturen en een grote diversiteit aan kralen. Daarnaast heeft iedere deelnemer speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als iemand zelf een uniek sieraad wil maken, zit diegene op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden en zelfs kosteloos een workshop volgen (wel dienen materiaalkosten betaald te worden).

Deelnemers
In de sieradenbranche worden veel meer sieraden gemaakt dan in de winkels verkrijgbaar zijn. Veel mensen maken thuis namelijk de mooiste sieraden. Deze worden vaak wel per website te koop aangeboden, maar het grote publiek krijgt ze niet onder ogen. Daar komt bij dat tegenwoordig steeds meer mensen zelf sieraden maken. Deze hobby is momenteel ontzettend populair en wordt beoefend door jong en oud. Iedereen vindt het leuk om een mooie ketting of een opvallende armband bij haar (of zijn) outfit te dragen die uniek is. Genoeg redenen, vond de organisatie, om op één locatie meerdere aanbieders van sieraden en kralen te verenigen. Zo zullen er bedrijven zijn die kralen verkopen en standhouders die sieraden aanbieden van diverse materialen als glaskralen, zoetwaterparels, Italiaans glaswerk, edelstenen, hout, metaal en Swarovski kristal.

Bezoekers
Iedereen is welkom op de beurs. Een moeder die gezellig met haar dochter een dagje uit wil, iemand die op zoek is naar een mooi sieraad bij een feestoutfit of iemand die meer te weten wil komen over het maken van kettingen. De organisatie heeft namelijk getracht om een zo breed mogelijk aanbod neer te zetten zodat iedereen kan vinden waar die naar op zoek is

Paraview Paranormaal beurs
In dezelfde locatie vindt tegelijkertijd op beide dagen de Paraview Paranormaal beurs plaats (meer info: www.paraview.nl).

Bureau View
Bureau View organiseert al meer dan 20 jaar meer dan 50 beurzen en evenementen per jaar. Op dit moment zijn dat de volgende beurzen: Reptilica (reptielenbeurs), PCbeurs (computerbeurs), Paraview (Paranormaal beurs) en de Sieradenbeurs.

Overige informatie
Evenement: 16de Sieradenbeurs
Datum: zaterdag 28 & zondag 29 januari 2017
Lokatie: Twentehallen Reulver 120, 7544 RT
Parkeren: gratis op parkeerterrein
Openingstijden: zaterdag van 12.00 – 17.30 uur. En zondag van 11.00 – 17.30 uur.
Entreeprijs Sieradenbeurs: zie website voor actuele entreeprijzen.
Zie kortingsbon op www.sieradenbeurs.nl voor meer kortingen bij standhouders
Entreeprijs Combikaartje:(inclusief de Paranormaalbeurs) 6,50 euro of 5,00 euro 65+ of met kortingsbon kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.
Meer informatie verkrijgbaar bij Bureau View in Voorschoten. website: www.paraview.nl of www.sieradenbeurs.nl of deelname @ sieradenbeurs.nlBron: Evenementenvandaag.nl