Prikbord Dagje weg 2016 / 2017
Beurs prikbord    Festival prikbord    Concert prikbord    Klik hier om iets op het prikbord te plaatsen    Meer prikborden

Nederlands ijsbeelden festival 10-12-2016

dagje-weg Ijsbeeldenfestival 2017

Ijsbeeldenfestival van 10:00 tot 19:00 uur.

Ijsbeeldenfestival Amsterdam 2016

ArenaPark Amsterdam

Ijsbeeldenfestival Noord-Holland

ArenaPark aan de Arena Boulevard

Het Nederlands IJsbeelden Festival

Het grootste winterevenement van Nederland staat dit jaar in Amsterdam!

Het Nederlands IJsbeelden Festival is met meer dan 150.000 bezoekers uitgegroeid tot het grootste winterevenement van Nederland. Van zaterdag 10 december 2016 tot en met zondag 5 februari 2017 vindt dit internationale ijssculpturen evenement plaats op de Arena Boulevard in Amsterdam. Een uniek evenement voor jong en oud en een hoog gewaardeerd dagje uit in de Kerstvakantie.

’s Werelds beste ijskunstenaars komen naar Nederland
Meer dan 40 van de beste ijscarvers ter wereld komen in november naar Nederland om hun kunsten te tonen. De uit 16 verschillende landen afkomstige kunstenaars creëren in enkele weken tijd adembenemende sneeuw- en ijssculpturen en imposante themawerelden.

“Music Inspires”
Het thema voor het Nederlands IJsbeelden Festival 2016-2017 is: ‘Music Inspires’. Wereldberoemde artiesten, muziek stijlen, muziekinstrumenten, componisten en muzikanten worden in glinsterend sneeuw en kraakhelder ijs uitgebeeld. In combinatie met ‘special effects’ worden ijsbeelden van wel 6 meter hoog, met meer dan 275.000 kilo ijs, 275.000 kilo sneeuw en een temperatuur van -10°C, tot leven gewekt.

www.ijsbeelden.nlBron: Evenementenvandaag.nl

Het nederlands ijsbeelden fest 10-12-2016

evenement Ijsbeelden 2017

Ijsbeelden van 10:00 tot 19:00 uur.

Ijsbeelden Amsterdam-zuidoost 2016

Arena Boulevard 1101DJ Amsterdam-zuidoost

Ijsbeelden Noord-Holland

Ijsbeelden kerst familie gezin

Het Nederlands IJsbeelden Festival
Het grootste winterevenement van Nederland staat dit jaar in Amsterdam!

Het Nederlands IJsbeelden Festival is met meer dan 150.000 bezoekers uitgegroeid tot het grootste winterevenement van Nederland. Van zaterdag 10 december 2016 tot en met zondag 5 februari 2017 vindt dit internationale ijssculpturen evenement plaats op de Arena Boulevard in Amsterdam. Een uniek evenement voor jong en oud en een hoog gewaardeerd dagje uit in de Kerstvakantie.

’s Werelds beste ijskunstenaars komen naar Nederland
Meer dan 40 van de beste ijscarvers ter wereld komen in november naar Nederland om hun kunsten te tonen. De uit 16 verschillende landen afkomstige kunstenaars creëren in enkele weken tijd adembenemende sneeuw- en ijssculpturen en imposante themawerelden.

“Music Inspires”
Het thema voor het Nederlands IJsbeelden Festival 2016-2017 is: ‘Music Inspires’. Wereldberoemde artiesten, muziek stijlen, muziekinstrumenten, componisten en muzikanten worden in glinsterend sneeuw en kraakhelder ijs uitgebeeld. In combinatie met ‘special effects’ worden ijsbeelden van wel 6 meter hoog, met meer dan 275.000 kilo ijs, 275.000 kilo sneeuw en een temperatuur van -10°C, tot leven gewekt.Bron: Evenementenvandaag.nl

Zelf racen circuit 10-12-2016

dagje-weg Racen 2016

Racen van 10:00 tot 17:00 uur.

Racen Eindhoven 2016

Circuit Eindhoven

Racen Noord-Brabant

Racen rally rijden en driften

Racen, rally rijden en driften op het circuit.
Oefenen, uitproberen en vergelijken in het rijden met deze sportwagens vormen de hoogtepunten van deze race rally dag.

Ervaar de mogelijkheden, de sensatie en de spanning van het rally en race crossen op zowel asfalt als gravel tijdens deze dag.
Ervaren instructeurs geven onderhoudende en educatieve instructie met als hoofdthema:
veiligheid in combinatie met een sportieve en ontspannende competitie.Bron: Evenementenvandaag.nl

Sieradenbeurs tilburg 10-12-2016

beurs Sieradenbeurs 2016

Sieradenbeurs van 12:00 tot 17:30 uur.

Sieradenbeurs Tilburg 2016

Willem 2 Stadion Goirleseweg 34 5026PC Tilburg

Sieradenbeurs Noord-Brabant

Hobby sieraad kralen beurs siera

SIERADENBEURS IN WILLEM 2 STADION.
Sieraden , Kralen , Workshops, Beursaabiedingen

Op zaterdag 10 en zondag 11 december 2016 wordt voor de 15de keer de Sieradenbeurs georganiseerd in Willem 2 Stadion. te Tilburg.

Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden, kralen en materialen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen, sieraden uit andere culturen en een grote diversiteit aan kralen. Daarnaast heeft iedere deelnemer speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als iemand zelf een uniek sieraad wil maken, zit diegene op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden en zelfs kosteloos een workshop volgen (wel dienen materiaalkosten betaald te worden).

Deelnemers
In de sieradenbranche worden veel meer sieraden gemaakt dan in de winkels verkrijgbaar zijn. Veel mensen maken thuis namelijk de mooiste sieraden. Deze worden vaak wel per website te koop aangeboden, maar het grote publiek krijgt ze niet onder ogen. Daar komt bij dat tegenwoordig steeds meer mensen zelf sieraden maken. Deze hobby is momenteel ontzettend populair en wordt beoefend door jong en oud. Iedereen vindt het leuk om een mooie ketting of een opvallende armband bij haar (of zijn) outfit te dragen die uniek is. Genoeg redenen, vond de organisatie, om op één locatie meerdere aanbieders van sieraden en kralen te verenigen. Zo zullen er bedrijven zijn die kralen verkopen en standhouders die sieraden aanbieden van diverse materialen als glaskralen, zoetwaterparels, Italiaans glaswerk, edelstenen, hout, metaal en Swarovski kristal.

Bezoekers
Iedereen is welkom op de beurs. Een moeder die gezellig met haar dochter een dagje uit wil, iemand die op zoek is naar een mooi sieraad bij een feestoutfit of iemand die meer te weten wil komen over het maken van kettingen. De organisatie heeft namelijk getracht om een zo breed mogelijk aanbod neer te zetten zodat iedereen kan vinden waar die naar op zoek is

Paraview Paranormaal beurs
In dezelfde locatie vindt tegelijkertijd op beide dagen de Paraview Paranormaal beurs plaats (meer info: www.paraview.nl).

Bureau View
Bureau View organiseert al meer dan 20 jaar meer dan 50 beurzen en evenementen per jaar. Op dit moment zijn dat de volgende beurzen: Reptilica (reptielenbeurs), PCbeurs (computerbeurs), Paraview (Paranormaal beurs) en de Sieradenbeurs.

Overige informatie
Evenement: 15de Sieradenbeurs
Datum: zaterdag 10 & zondag 11 december 2016
Willem 2 Stadion, Goirleseweg 34, 5026 PC
Parkeren: gratis op parkeerterrein
Openingstijden: zaterdag van 12.00 – 17.30 uur. En zondag van 11.00 – 17.30 uur.
Entreeprijs Sieradenbeurs: zie website voor actuele entreeprijzen. zie kortingsbon via www.sieradenbeurs.nl voor meer kortingen bij standhouders
Entreeprijs Combikaartje:(inclusief de Paranormaalbeurs) 6,50 euro of 5,00 euro 65+ of met kortingsbon (flyer)kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.
Meer informatie verkrijgbaar bij Bureau View in Voorschoten. website: www.paraview.nl of www.sieradenbeurs.nl of 071-5611934Bron: Evenementenvandaag.nl

Landlopersdag 28-12-2016

evenement Landlopersdag 2016

Landlopersdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Landlopersdag Veenhuizen 2016

Oude Gracht 1 9341AA Veenhuizen

Landlopersdag Drenthe

Uitje familie kinderen museum

Wie met het hele gezin een gezellig dagje uit wil tussen Kerst en Oud & Nieuw, kan
terecht op de Landlopersdag in en rond het Gevangenismuseum in Veenhuizen.
Het museum staat dan in het teken van de landlopers, bedelaars en wezen die ooit de oorspronkelijke bewoners van het armengesticht waren waarin nu het museum gevestigd is.

Bij aankomst begint de beleving direct; zodra men op de parkeerplaats uit de auto stapt, wordt men meegenomen in het verhaal. Overal lopen landlopers rond, bedelaars vragen een aalmoes, kinderen rennen rond en spelen overal tussendoor. Maar het kan ook gebeuren dat men wordt aangesproken door een dame van lichte zeden, of opzij moet springen voor een bedelaar die wordt achtervolgd door de veldwachter.

Er is van alles te zien en te beleven: ambachtelijke marktkramen, straatartiesten, oude kinderspelen en live muziek wisselen elkaar af en zorgen voor een authentieke sfeer. Bezoekers kunnen met eigen ogen zien hoe het er aan toe gaat in het dagelijks leven van de landlopers.

Bezoekers kunnen met een gids naar het voormalig hospitaalcomplex van Veenhuizen wandelen,
een rondrit in de Boevenbus maken, een bezoek brengen aan een voormalige gevangenis, een draaidemonstratie meemaken in de oude elektriciteitscentrale van Veenhuizen en nog veel meer.Bron: Evenementenvandaag.nl